Recept

Skriv ut

Matjessillsnurror

31-45 4 port

Ingredienser

Färdig smördeg

Fyllning:
Ca 1½ dl Lindahls Turkisk Yoghurt
2 matjessillfiléer
1 liten purjolök
1 dl finklippt gräslök
Nyriven parmesan

Så här gör du

Sätt ugnen på 200 grader.
Skär matjessillen på längden i ca 1 cm breda längder.
Hacka purjolöken och blanda med Lindahls Turkisk yoghurt.
Bred ut blandningen på smördegen.
Lägg matjessillslängderna vågrätt över fyllningen och rulla samman.
Skär rullen i ca 2 cm breda skivor.
Strö över parmesan.
Grädda ca 20 min i 200 grader eller tills snurrorna fått lagom färg och är klara.
Dekorera med tunna purjolöksringar.

Serveringstips:
Goda såväl ljumma som kalla.