Ingredienser
Pajdeg:
2 dl vetemjöl (alt. hälften grahamsmjöl)
100 gr smör/margarin
2 msk vatten
Fyllning:
400 g crabsticks
2 dl hela gröna ärtor
2 dl Lindahls Turkisk Yoghurt
1 dl majonnäs
3 msk hackad purjolök
1 msk chilisås
Cayennepeppar
Vit- el. svartpeppar
Salt
Garnering:
Räkor
Körsbärstomater
Citron
Dill
Gurka
Ev. ägg
Så här gör du
Blanda ihop degen snabbt . Tryck ut degen i en rund pajform. Låt gärna stå 30 minuter i kylen före gräddningen.
Grädda i ca 15-20 min i 200 grader. Låt kallna.
Skär crabsticks i bitar. Rör ihop dem med ärtor, hackad purjolök,
Lindahls yoghurt och majonnäs.
Krydda med cayennepeppar, vit- eller svartpeppar och salt.
Fyll den kalla pajdegen. Garnera efter behag.
Tips:
Fyllningen kan med fördel göras en dag förväg – då blir smaken bättre.
Servera gärna med sallad.