Ingredienser
2 st tomater, fintärnade
1 st paprika, fintärnad
½ rödlök, finhackad
2 st lime, zestad och pressad
600 gram strimlad kycklinglårfilé
2 msk tacokryddmix
2 msk olivolja
1 burk borlottibönor, avrunna
2 dl turkisk yoghurt
1 kruka mynta, grovhackad
6 st mjuka tacobröd
Salt & svartpeppar
Så här gör du
1. Blanda ihop tomat, paprika, rödlök och lime till en salsa. Salta och peppra.
2. Blanda ihop kycklingen och tacomixen i en skål, låt marinera 5 minuter och stek sedan på hög värme i 10 minuter i olivoljan. Sänk värmen, lägg i bönorna och stek ett par minuter till.
3. Fördela kycklingen i bröden, lägg på salsa, yoghurt och toppa med mynta. Vik ihop till en wrap, slå in i folie, tidning eller smörpapper. Ät på en gång eller ta med på picknick.