Ingredienser
6 mjuka tunnbröd
smör
250 g kallrökt lax i skivor
2,5 dl Lindahls Rysk Yoghurt
1 dl mogen mango, fintärnad,100 g
1 dl purjolök, fint strimlad,60 g
1 vitlöksklyfta, pressad
1 dlparmesan, riven,35 g
2 tsk currypasta
1 liten röd paprika, tunnskivad,150 g
6 fina salladsblad
Så här gör du
Blanda samman yoghurten med mango, purjolök, vitlök, parmesan och currypasta.
Låt stå kallt i 30 minuter, gärna längre.
Smöra brödet, lägg på laxen i tunna skivor.
Lägg på sallad och paprika.
Fördela röran längs med och rulla ihop.
Linda gärna folie längs ner kring wrapsen så blir de lättare att äta.
Tips:
Använd frusen mango om du inte hittar mogen mango
Receptet insänt av
Anita Marteus, Motala