Ingredienser
5 dl Lindahls Turkisk yoghurt
3 msk Zeta Pesto Genovese klassisk med pinjenötter
1 skvätt olivolja att späda peston med
½ kryddmått dillfrön
170 gr kräftstjärtar
250 gr skurna upptinade crabfishsticks
8 färdiggräddade pannkakor
150 g riven västerbottenost
Ev. svartpeppar, gourmetsalt, chili
Ev. sallad, tomat, vinägerdressing
Så här gör du
Blanda yoghurt och olivoljan/peston. Tillsätt sedan dillfrön.
Blanda försiktigt ner crabfish, kräftstjärtar och fördela cirka fyra teskedar per pannkaka och vik ihop pannkakorna.
Lägg pannkakorna i en smord gratängform eller på en ugnsplåt med bakplåtspapper.
Strö över den rivna osten. Grädda i 225 grader i ca 10 min eller till de har fått fin färg.
Serveringstips:
Addera svartpeppar och gourmetsalt från kryddkvarn, sallad, tomat och eventuell vinägerdressing. Eventuellt strö finhackad chili över.