Ingredienser
4 st sötpotatisar, klyftade
4 st kycklingklubbor
200 g små champinjoner, klyftade
2 dl Cypriotisk yoghurt
2 msk dijonsenap
3 msk färsk dragon, hackad
2 st gula lökar, klyftade
1 st gul lök, hackad
2 msk kapris
olja till stekning
salt och peppar
Så här gör du
- Värm ugnen till 200 grader.
- Smörj en ugnsform med olja och lägg sedan ner de klyftade sötpotatisarna, den klyftade löken och kycklingklubborna i formen. Krydda med 2 msk dragon, salt och peppar och blanda runt. När ugnen är varm sätter du in formen och rostar i ca 35-40 minuter.
- Hetta upp en stekpanna med lite olja i. När pannan är het så lägger du i champinjonerna. Stek champinjonerna utan att röra så mycket så de får fin färg.
- Medan du steker champinjonerna blandar du yoghurten, dijonsenap och resterande dragon. Smaka upp med salt och peppar.
När champinjonerna börjar få färg lägger du i den hackade löken. Stek i nån minut till tills löken börjar bli genomskinlig. Smaka upp med salt och peppar. Servera.