Ingredienser
1 påse strimlad quorn, 300 g
1 liten purjolök
3 gula lökar
3 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 gul paprika
1 msk kinesisk soya
1 msk balsamvinäger
Svartpeppar
Salt
Färsk timjan
2 dl rödvin
Lite olivolja
Några krossade enbär.
3 dl Lindahls Rysk Yoghurt
1 tsk Maizena
Så här gör du
Strimla alla grönsaker och fräs dem i lite olivolja.
Tillsätt quornstrimlorna och fortsätt fräsa en kort stund.
Lägg i övriga ingredienser utom yoghurten.
Låt koka upp och låt sjuda 2 minuter.
Blanda yoghurt och Maizena och rör blandningen i grytan.
Hetta upp igen, men låt inte koka mera.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med grönsallad och bulgur.
Receptet insänt av
Eivor Eriksson, Åby