Recept

Skriv ut

Suovas med pepparrotscrème

0-15 4 port

Ingredienser

2 dl Lindahls Turkisk Yoghurt
300 g suovas
2 msk riven pepparrot
3 msk persilja, grovhackad
3 dl blandad sallad, grovstrimlad
6 cocktailtomater i skivor eller halvor
1 rödlök, fintärnad
Olja till stekning

Tillbehör:
Tunnbröd, gärna indiskt

Så här gör du

Bräck souvas ev. med lite olja i en het teflonpanna. Låt svalna.
Blanda 1 dl yoghurt, 1 msk pepparrot och persiljan.
Bred blandningen på brödet, lägg på sallad, tomaterna och köttet.
Klicka på resten av yoghurten och pepparroten och strö över löken.

Tips:
Byt ut tunnbröd mot tortillas eller wraps
Byt ut suovas mot rökt skinka, rökt lamm-, ren- eller hjortstek