Recept

Skriv ut

Rostade tunnbrödssnittar med parmesan och rökt skinka

16-30 4 port

Ingredienser

3 stycken tunnbröd, rektangulära
100 g rökt skinka, mycket fintärnad
200 g riven parmesan
1,2 dl Lindahls Rysk Yoghurt
1½ tsk sambal oelek
½ liten rödlök, finhackad, ca 30 g

Så här gör du

Blanda alla ingredienser förutom tunnbrödet.
Bred massan jämn över tunnbrödet.
Rulla tunnbrödet med fyllningen inåt till fina rullar.
Linda rullorna i plastfolie och ställ kallt i två timmar.
Skär rullorna i2 cmtjocka skivor.
Lägg dem på bakplåtspapper och grädda i 10 minuter vid 225 grader.

Tips:
Serveras som tilltugg eller på buffébordet.
Massan kan även tillredas i en snabbhack.

Receptet insänt av Joel Eriksson, Stockholm