Ingredienser
2 st avocado, tärnade
3 dl Grekisk yoghurt
1 knippe koriander, finhackad
½ lime pressad
1 stor gul lök, finhackad
3 msk olivolja
400 gram nötfärs
1 påse tacomix eller fajitamix
1 burk majs
8 st mellanstora tortillabröd
4 dl god lagrad cheddar
Salt och svartpeppar
Så här gör du
1. Blanda avocado, yoghurt, koriander och lime i en skål och ställ i kylen.
2. Fräs löken i 2 msk olivolja på medelvärme tills den är mjuk, lägg i färsen och fräs 10 minuter. Ta av stekpanna från plattan, lägg i tacomix och majsen, rör runt. Smaka av med salt och peppar.
3. Lägg ett tortillabröd på en tallrik. Varva ost och köttfärs. Toppa med ett till tortillabröd och stek i lite olivolja tills brödet blivit knaprigt och osten smält. Gör likadant med de andra bröden.
4. Servera de grymma quesadillasen med lite sallad eller ät precis som de är.