Ingredienser
6 msk rysk yoghurt
½ tsk chiliflarn
1 tsk paprikapulver
1 tsk rödvinvinäger
1 stor baguette
2 gula lökar, strimlade
1 paprika, strimlad
600 gram lövbiff, skuret i 1 cm strimlor
2 msk smör
1 kycklingbuljongtärning
150 gram vällagrad Allerum cheddar, riven
Salt och svartpeppar
Så här gör du
1. Blanda yoghurt, chiliflarn, paprikapulver, rödvinsvinäger, salt och peppar.
2. Dela baguetten på längden och rosta i en torr panna eller i ugnen tills den är frasig på toppen.
3. Fräs upp smöret och stek löken på medelvärme i 10 minuter tills det börjar få färg. Lägg i paprika och kycklingbuljong, fräs 5 minuter till. Höj värmen, lägg i lövbiffen och stek i 10 minuter tills lövbiffen fått ordentligt med färg. Ta bort stekpannan från plattan, lägg i osten och rör om och servera på en gång.