Ingredienser
4 skivor fläskkarré
3 tsk vitlökspulver
3 tsk paprikapulver
3 tsk torkad mejram
3 tsk cayennepeppar
300 g babyspenat – sköljd
2 dl riven parmesan
3 st scharlottenlökar
1 st citron
2 msk olivolja
Lindahls Tzatziki
salt och peppar
Så här gör du
Blanda de torkade kryddorna till en härlig rubb och gnid sedan in kryddblandningen i köttet. Glöm inte att salta och peppra.
Lägg på köttet på grillen och grilla ca 3-4 minuter på varje sida. Ta sedan bort köttet från grillen och låt det vila i ca 10 minuter.
Finhacka scharlottenlökarna och blanda med babyspenat, parmesan, olivolja, salt, peppar och juicen av citronen.
Skär upp köttet och servera med sallad och tzatziki.
Tips! Vänd köttet ca 20 sekunder per sida på grillen innan du skär upp det för att få upp ytvärmen.