SKAN_Salakis_Kefir_JORDGUBB_1

Salakis Kefir Jordgubb 1,4% – 1000 gram

Salakis Kefir Jordgubb med 1,4% fett är med sin krämiga konistens och syrningskultur ett härligt inslag på frukostbordet. De 7 olika bakteriekulturerna är inte bara välgörande för magen utan ger även en frisk syra som är karaktäristisk för kefir. Salakis Kefir Jordgubb innehåller riktiga jordgubbar som en härligt somrig känsla. Producerad i Sverige av svensk mjölk.

Ingredienser

Högpastöriserad/Høypasteurisert MJÖLK/MELK, MJÖLKprotein/MELKEprotein, socker/sukker, jordgubbar/jordbær 3%, modifierad majsstärkelse/modifisert maisstivelse, stabiliseringsmedel (pektin), arom/aroma, syra/syre (citronsyra/sitronsyre), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis, Leuconostoc, Streptococcus thermophilus, vitamin D.

Allergener

Mjölk.

Förvaring

Kylvara högst +2- +8 °C

Ursprung

Producerat i Sverige av svensk mjölk.

Näringsvärden/100 g

  • Energi 270 kj/ 65 kcal
  • D-vitamin 0,9 mikrogram
  • Fett 1,4 gram
  • Varav mättat fett 0,9 gram
  • Kolhydrater 8,9 gram
  • Varav sockerarter 8,7 gram
  • Protein 3,8 gram
  • Salt 0,1 gram

Hållbarhet

Öppnad förpackning 6-7 dagar i kylskåp.
Cookie Settings