Ingredienser
Pajbotten:
150 g vetemjöl
2 msk flytande margarin
3 msk Lindahls Grekisk Yoghurt
1 msk vatten
1 krm salt
Färsfyllning:
300 g nötfärs
1 msk tomatpuré
2 dl Lindahls Rysk Yoghurt
1 ägg
2 msk kapris
Salt och peppar
50 g riven ost
Så här gör du
Pajbotten:
Blanda ihop vetemjöl, flytande margarin och yoghurt med kallt vatten och salt.
Kavla ut degen tunt och placera i en ugnsäker form.
Grädda 4 min vid 200 grader.
Färsfyllning:
Finfördela nötfärsen och bryn den med tomatpuré i en stekpanna med lite matfett, salta och peppra.
Rör ihop yoghurten med ägget, blanda väl med färsen och smaka av.
Bred ut färsen i pajskalet.
Strö över finhackad kapris och riven ost.
Grädda tills pajdegen är genombakad och färsfyllningen fått fin färg.