Recept

Skriv ut

Grillade kycklinglår med parmesanyoghurt

46- 4 port

Ingredienser

500 gram kycklinglårfile
4 vitlöksklyftor, pressade
½ kruka Salvia, finhackad
2 msk honung
2 dl turkisk yoghurt
1 dl majonnäs
1 dl riven parmesan
1 msk picklade jalapenos, finhackad
olivolja
Salt och peppar

Produkter i detta recept

Turkisk yoghurt

Så här gör du

1. Parmesanyoghurt: blanda ihop yoghurt, parmesan, majonnäs och picklade jalapenos i en skål. Salta och peppra, blanda ihop och ställ i kylen.

2. Blanda ihop en marinad på olivolja, vitlök, salvia, honung, salt och peppar. Lägg kycklingen och låt marinera ett par timmar i rumstemperatur.

3. Dra igång grillen, trä kycklingen på spett och grilla.

4. Servera kycklingen med grillade grönsaker och Parmesanyoghurten till såklart.

Cookie Settings